nyheder

nyheder

Verdens første flertrins gasløfteventil-spiral-gasløftebrøndtest var vellykket

China Petroleum Network News pr. 14. december har flertrins gasløftventil-spiral-gasløfter-teknologien, der er udviklet uafhængigt af Tuha Gas Lift Technology Center, fungeret stabilt i 200 dage i Shengbei 506H-brønden i Tuha Oilfield, hvilket markerer verdens første flertrins gasløft-ventilløft-spiral-gasløftebrøndtest var vellykket.

vdsvb

Shengbei 506H-brønden er 4.980 meter dyb.I april i år blev der kørt en 3.500 meter lang flertrins gasløfteventil oprullet rørgasløftestreng.Efter gasløft genoptog selvinjektionsproduktionen med en væskeproduktionsvolumen på 24 kubikmeter pr. dag.I begyndelsen af ​​oktober skiftede Shengbei Well 506H til kontinuerlig gasliftproduktion lige før udblæsningen var ved at stoppe.Den har været i produktion i mere end 60 dage med en daglig gasproduktion på 8.900 kubikmeter og en daglig olieproduktion på 1,8 tons.

Gasliftolieproduktionsteknologi er en olieproduktionsmetode, der sprøjter højtryksgas ind i produktionsstrengen for at løfte råolie til overfladen.Tuha Gas Lift er en mærketeknologi fra PetroChina, som i øjeblikket betjener næsten 2.000 brønde rundt om i verden.Flertrins gasløfteventil spiralrørsgasløfteteknologi er nøgleteknologien, der bruges af Tuha Gas Lift Technology Center til at overvinde problemet med "stuck neck" med gasliftproduktion i dybe brønde og ultradybe brønde i mit land.Ved at kombinere spiralrørsteknologi med gasløftteknologi har den enestående. Den har fordelene ved at flytte rørstrengen, enkel og pålidelig byggeproces og i høj grad reducere jordgasindsprøjtningstrykket.I næste trin vil denne teknologi blive testet og anvendt i flere brønde i Tarim Oilfield.


Indlægstid: 21. december 2023